WEBSITE LATEN MAKEN KOSTEN

WEBKUNNER MAAKT BETAALBARE KWALITEIT WEBSITES

Website laten maken kosten?

Je wilt graag een zakelijke website laten maken en je bent beniewd naar de kosten?

Bij Webkunner kan je een professionele website laten maken. Richtlijn voor een informatieve WordPress website met ongeveer 7 pagina’s is vanaf 500 euro ex btw. Dit is natuurlijk afhankelijk van je wensen en de opdracht. Je krijgt altijd een moderne website die converteert, op ieder scherm werkt, eenvoudig zelf is te beheren en voor de basis SEO regels goed staat geoptimaliseerd in Google. Offerte aanvragen

Webkunner = betaalbare kwaliteit

Ik, Martijn Kuilema, ben een ZZP webdesigner uit Breda. Ik maak fulltime sinds 2008 websites, vooral voor ZZP ers en designbureau’s. Omdat ik een zelfstandig ondernemer ben kan ik besparen op de zogeheten overhead kosten. Dat zie jij terug in je portomonaie zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van je website. Mijn klanten zijn altijd zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking. Kijk anders eens bij de vele positieve reviews.

Website laten maken door studenten?

Je kan je website goedkoop laten maken door een student of door een neefje. Maar deze ondernemers nemen regelmatig na een tijdje contact met mij op. Want de parttime webdesigner is iets anders gaan doen of is niet meer bereikbaar, of de website werkt niet vóór de klant. De website staat bijvoorbeeld niet goed in Google en spreekt de website-bezoeker nergens aan. Dan blijkt dat de goedkope website onder de streep geen geld oplevert. Webkunner denkt wel overal over na, denkt met je mee, leeft zich in in de website bezoeker en bekijkt hoe je zo goed mogelijk in Google kunt staan.

Voorbeelden betaalbare websites

In mijn portfolio vind je voorbeelden van kwaliteit websites die betaalbaar zijn. Websites waarover is nagedacht, met de bezoeker als uitgangspunt. Ik bouw je website met het WordPress CMS, die gebruik maakt van een zogeheten ‘Page Builder’ zodat je website eenvoudig is te beheren. Dan kan je zelf teksten en foto’s aanpassen.

Kostprijs nieuwe website

We hebben tijdens het maken van je website regelmatig contact. Je kunt live online meekijken met de ontwikkeling van je website en je kunt me altijd bijsturen waar nodig. Dat waarderen mijn klanten ook in de samenwerking.
Dus je was opzoek naar ‘website laten maken kosten‘? Webkunner staat voor betaalbare kwaliteit met een kostprijs voor een nieuwe website vanaf eenmalig € 500,- ex btw.

De kenmerken op een rij:

Webkunner is een betaalbare kwaliteit webdesigner

Ik ben betrouwbaar en toegankelijk

Ik ben zelfstandig ondernemer en daarom kan ik besparen op overhead kosten

Je zakelijke website laten maken? Vraag Webkunner.

WAAR KAN IK JE MEE HELPEN?

EEN NIEUWE ZZP WEBSITE

Een nieuwe WordPress website laten maken.

EEN NIEUWE WEBSHOP

Een nieuwe WooCommerce webshop.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Een beter positie in Google krijgen.

KLANTEN AAN HET WOORD

...Martijn dacht goed met me mee en heeft er nog een paar extra creatieve
dingen aan toegevoegd: hij werkt snel en communiceert prettig...

Ellen Hendrickx

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en ik wil aangeven dat wat hij maakt van hoge kwaliteit is. Ook internationaal geaccepteerde websites!

Matthijs van der Zouwen

Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!

Margot Maaskant

Zijn creativiteit kwam erg sterk naar voren. Hij wist precies wat ik wilde en denkt graag met je mee. Dank je wel Martijn, ik ben erg blij met mijn website!

Sabine de Rooij

...Martijn dacht goed met me mee en heeft er nog een paar extra creatieve
dingen aan toegevoegd: hij werkt snel en communiceert prettig...

Ellen Hendrickx

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en ik wil aangeven dat wat hij maakt van hoge kwaliteit is. Ook internationaal geaccepteerde websites!

Matthijs van der Zouwen

Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!

Margot Maaskant

Zijn creativiteit kwam erg sterk naar voren. Hij wist precies wat ik wilde en denkt graag met je mee. Dank je wel Martijn, ik ben erg blij met mijn website!

Sabine de Rooij

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?