REVIEWS

KLANTEN AAN HET WOORD

“Ik ben er zeer trots op dat mijn volledige inzet en passie voor webdesign leiden tot mooie resultaten, met tevreden klanten.”

Martijn

rating-stars-4,5Voor de website van ons bedrijf hebben wij gebruik gemaakt van de dienstverlening van Martijn.

Martijn heeft een prachtige website ontwikkelt en tijdens het proces regelmatig betrokkenheid en vriendelijkheid getoond. Martijn is héél goed in zijn werk en is zeer vriendelijk en professioneel naar zijn klanten. Hartelijk bedankt voor de goede service. Wij zijn zéér tevreden met het eindresultaat.

Wij raden Martijn zeker aan voor iedereen die een professionele website wilt laten maken van hoge kwaliteit.

La Vida Productie

rating-stars-4,5Voor de tweede keer heb ik naar volle tevredenheid met Martijn samengewerkt aan mijn nieuwe site. Ook deze keer ben ik erg te spreken over de snelheid waarmee aanpassingen doorgevoerd werden en zijn prettige manier van communicatie. Daarnaast kwam Martijn met goede suggesties, wanneer ik hem vragen over de opzet van de site stelde. Ik beveel Martijn/Webkunner dan ook van harte aan!

Margo Heijkant

kinderyoga & mindfulness docent, Methode Rust in de Klas

  Webkunner een fijn bedrijf, onderneemt snel actie, vragen worden snel beantwoord. Een goed werkende website geleverd. Je kan altijd terug vallen op de service van Martijn. Van mij krijgt hij een 10! Ook voor mij 2 websites gemaakt, ik ben een erg tevreden klant!
Jannie Krijger

Monofun

Martijn van Webkunner heeft 2 websites voor mij gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. De websites zien er mooi uit en waren in een kort tijdsbestek gemaakt. De kosten waren ook bijzonder redelijk en een stuk goedkoper dan bij een groot webdesign bureau. Communicatie met Martijn verloopt heel soepel en zijn respons is altijd erg snel en adequaat. Mocht er zich eens een probleem voordoen dan heeft Martijn het altijd snel opgelost! Zeer belangrijk als je een webwinkel hebt! De websites zijn ook erg gebruikersvriendelijk om zelf het onderhoud te doen en zelf aanpassingen te maken. Ik ontvang ook vaak positieve feedback van klanten over de website. Kortom: je website laten maken bij Webkunner is beslist aan te bevelen!

Wilbert ter Meulen

Chateau d'Argent

Heb dankzij Martijn van Webkunner snel een prachtige gerestylde website
precies zoals ik wilde.
Martijn dacht goed met me mee en heeft er nog een paar extra creatieve dingen aan toegevoegd: hij werkt snel en communiceert prettig. Ook regelt hij nu het onderhoud van mijn website zodat mijn website veilig is en blijft. Dat vind ik heerlijk want dan hoef ik daar niet mee bezig te zijn.
Ik beveel Martijn van webkunner daarom ook aan iedereen van harte aan.

Ellen Hendrickx

Breda Yoga en Breda Mindfulness.

Martijn is een superfijne vent die na het eerder maken van onze website continu betrokken blijft als er iets verandert moet worden. Ik hoef nooit lang te wachten en hij houdt me op de hoogte als er belangrijke veranderingen zijn vwb AVG of ons hostingsabonnement. Aanrader!

Friso Hennings Backer

Gelato Burano & Burano’s

 Webkunner Martijn heeft mij enorm goed en snel geholpen aan een vernieuwde website die helemaal mee kan met alle smartphones, tablets en natuurlijk op de pc en laptop.
Ik vond het een hele fijne samenwerking, Martijn is een goede sparringpartner en in no-time hebben we samen een nieuw gezicht gegeven aan mijn veel beter werkende site nu. Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten.
Bedankt Martijn!

Margot Maaskant

Kleurrijk kunstschilder, Margot Maaskant.nl

 Bedankt voor het meedenken en de goede samenwerking. Het is je gelukt om de site razendsnel op te leveren. Ik krijg veel enthousiaste reacties.

Rolf Resink

Beeldbepaler, KaapZ

Als projectbegeleider voor klein en grootbedrijf schakel ik Martijn vaak in voor het laten maken van websites voor mijn klanten. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en ik wil aangeven dat wat hij maakt van hoge kwaliteit is. Ook internationaal geaccepteerde websites heb ik via hem laten maken en mijn klanten zijn er erg tevreden over.

Matthijs van der Zouwen

Projectbegeleider, Presentise

Martijn is een creatieve meedenker, en de ideale sparringspartner om met jou samen tot een mooi resultaat van jouw website te komen. Hij laat ruimte voor jouw eigen inbreng maar geeft op een leuke spontane manier tips om meer uit je site halen dan je tevoren voor mogelijk hield. We blijven absoluut contact houden, Martijn is de juiste persoon om mee te groeien in de komende periode. Persoonlijke aandacht is absoluut het grootste kenmerk van het hetgene je ervaart als je besluit met Martijn te gaan werken. Ontzettend bedankt Martijn!  

Yvo Smeekens

Parttime Pensionaro, Nederlandsethuisbeleggers.nl

rating-stars-4,5 Een goede website slaat de optimale brug tussen de verwachtingen van de klant en de mogelijkheden van het medium. Bij het verwezenlijken van mijn voice over website heeft Martijn dat perfect gedaan. Met kennis van zaken, toewijding, inlevingsvermogen en passie voor web design, waar je als klant op kunt vertrouwen.

Bernard Oattes

ZZP'er, Bernard Oattes Voice Over

rating-stars-4,5Mijn prachtige website is door Martijn gemaakt. De samenwerking verliep prettig en mn website is naar mijn zin gemaakt! Ik krijg veel complimenten over mn website.

Martine Arends

ZZP'er, Arends Styling & Interieur

  Martijn van Webkunner is een deskundige webdesigner en een prettig persoon om mee samen te werken. Hij heeft inmiddels al meerdere mooie (reis) websites gemaakt. Hij werkt snel en nauwkeurig. Hij denkt mee en geeft je adviezen wat wel en niet te doen. Een aanrader.
Reinoud Holthuizen

Finefleur Recruitment

  Ik wil je bedanken voor je goede service en vooral je vakkennis.
En dat je altijd heel snel reageer als ik je bel of app. Echt top!
Tot snel. Gr Elles

Elles van der Hoek

Thuiskapster

  Martijn van Webkunner heeft voor mijn administratiekantoor Proficio Administraties klein onderhoud uitgevoerd aan de website. Hierdoor is die nu weer helemaal up to date. Ik ben dik tevreden over de snel en efficiënt uitgevoerde werkzaamheden, ook de communicatie met Martijn was snel en efficiënt en last but not least is de prijs/kwaliteitsverhouding van Webkunner supergoed.

Ebele Zuidema

Administratiekantoor Proficio Administraties

  Website uitdagingen? Vraag Martijn om hulp!
Ik heb Martijn leren kennen als een zeer betrouwbare, conceptuele webdesigner. Na een uitgebreide kennismaking heeft hij de ideeën die in mijn hoofd zaten concreet toegepast bij het ontwerp van mijn nieuwe website. Daarnaast heeft hij zelf nog creatieve zaken aan de website toegepast, zodat samenwerking met Martijn echt mijn verwachtingen overtrof!
Hij maakte mijn website alsof het zijn website betreft, kortom: voor een
creatieve topprestatie met snelheid: webkunner Martijn!

Marcel Eigner

Human Resource specialist, OwnHR.nl

Martijn is een zeer professionele en betrouwbare webdesigner. Hij heeft mij heel goed geholpen met Massagepraktijk Breda. Mede door zijn creativiteit en enthousiasme hebben we samen het logo en een pakkende slogan voor mijn website bedacht. Daarnaast ontwierp hij ook mijn zeer mooie visitekaartjes. Hij is echt van alle markten thuis. Martijn is met Webkunner een echte topper!

Roos Komar

Massage specialist, Massagepraktijk Breda

Mijn vraag aan Martijn was om mijn website meer vorm te geven en wat een super resultaat is het geworden! Zijn creativiteit kwam erg sterk naar voren en hij wist er de juiste draai aan te geven. Hij wist precies wat ik wilde en denkt graag met je mee. Dank je wel Martijn, ik ben erg blij met mijn website!

Sabine de Rooij

Gastouder, Gastouder Kids2me

rating-stars-4,5Ik wil je heel hartelijk bedanken voor het maken van mijn prachtige website!! Ik vond het erg prettig om met je samen te werken. Je reageerde heel vlot op mijn vragen en schatte goed in wat ik wilde. Ik kan Martijn dan ook van harte aanbevelen bij anderen! Ik ben echt superblij met mijn site en tot zover zijn de reacties heel positief!

Margo Heijkant

ZZP'er, Go! Kinderyoga

rating-stars-5Martijn heeft mij uitstekend geholpen met mijn nieuwe wordpress site waarin ik voluit kan communiceren over het Nieuwe Ondernemen. Veel waarde en veel service voor een prima prijs. Dat zouden meer nieuwe ondernemers moeten doen.

Leo van der Hoeven

ZZP'er, Inside Out

rating-stars-4,5Martijn heeft voor mijn schoonheidssalon een duidelijke, goed werkende website gemaakt. Martijn is snel, enthousiast en hij verstaat zijn vak. Hij had eerst de webshop van mijn dochter opnieuw gerestyled, toen was voor mij duidelijk, dat hij degene is, waarnaar ik al een tijdje op zoek was. Hij ondersteunt je met ideeën en helpt je op weg, zodat ik nu mijn website zelf bij kan werken. Ik krijg veel complimentjes van mijn klanten over de overzichtelijke website.
Ik ben er Superblij mee.

Sylvia Lijesen

ZZP'er, Salon Sylvia

rating-stars-5Martijn heeft met Webkunner een prettig bedrijf die snel reageert en zorgt dat de website zsm online komt. Professioneel en denkt met je mee.

Sabrina oostvogels

ZZP'er, La Senza Hairworks

rating-stars-4,5Ik ben erg blij met mijn website stylexpressions.com. Ik wil Martijn graag bedanken voor de goede ondersteuning en hulp bij het maken van de site.

Nora Komar

ZZP'er, StyleXpressions

rating-stars-4Ik schakel Martijn nu al een tijdje in voor het maken van mijn websites.
Het is prettig samenwerken met Martijn, hij zet mijn ideeën op de juiste wijze om en geeft daar waar nodig directe input. Pluspunten: Het meedenken en de open houding van Martijn spreekt mij erg aan, ook als het buiten de range ligt.

Peter van de Klok

ZZP'er, Auravisie

rating-stars-5Ik denk persoonlijk dat ik het niet beter heb kunnen treffen. Martijn doet top werk voor top tarieven. Gezellig in de omgang en hij heeft de gave hetgene uit te voeren wat jij in je hoofd hebt. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.
Martijn is iig mijn webdesigner voor de de volgende klus!

Leendert Melisse

ZZP'er, Meleta

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?