SEO OPTIMALISATIE

MEER KANS OP EEN GOEDE GOOGLE POSITIE!

WEBKUNNER SEO OPTIMALISATIE

Behaal online succes met je website of webshop, dankzij de zoekmachine optimalisatie van Webkunner.
In Nederland gebruikt bijna iedereen Google. Na het intypen van een zoekopdracht zal een groot deel alleen de top 10 van de zoekresultaten serieus nemen. Het is dus erg belangrijk zo hoog mogelijk in Google te staan. Zo krijg je meer gerichte bezoekers op je website of webshop en dat is weer goed voor de verkoop.

BETER IN GOOGLE STAAN MET JE BEDRIJF

Webkunner heeft ervaring in zoekmachine optimalisatie. Ik ben erg goed in het vinden van de juiste zoektermen waarmee je de meeste kans hebt ermee hoog in Google te komen

Mijn SEO aanpak

Stap 1, Het zoektermen onderzoek.

Ik onderzoek welke zoektermen je doelgroep gebruikt en ik check vele alternatieve termen die ook worden gebruikt. Vervolgens kom ik tot een lijstje met zoektermen die haalbaar zijn. Termen waarop voldoende wordt gezocht en waar geen moordende concurrentie is in de zoekresultaten van Google.
Met zo’n zoekterm heb je de meeste kans er goed mee in Google te komen staan.
In praktijk zijn dit meestal tussen de 1 en 6 zoektermen die echt haalbaar zijn.

Stap 2, de Landingpages

Elke zoekterm krijgt een pagina op de website.
Soms kan een bestaande pagina worden aangepast, maar meestal voeg ik pagina’s (zogeheten landingpages) aan de website toe. De pagina’s worden door mij geoptimaliseerd voor elke zoekterm.
Nadat ik deze pagina’s aan Google heb doorgegeven zie je na enkele weken het resultaat terug in Google.

Help je bedrijf verder

Kies voor een website waarover is nagedacht en die zo goed mogelijk in Google staat. Hiermee staat of valt vaak het succes van een bedrijf. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Met mijn zoekmachine optimalisatie heb je:

U

een kans beter gevonden te worden in Google

meer bezoekers naar je website

meer conversie

KLANTEN AAN HET WOORD

Hij maakte mijn website alsof het zijn website betreft, kortom: voor een
creatieve topprestatie met snelheid: webkunner Martijn!

Marcel Eigner

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en ik wil aangeven dat wat hij maakt van hoge kwaliteit is. Ook internationaal geaccepteerde websites!

Matthijs van der Zouwen

Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!

Margot Maaskant

Zijn creativiteit kwam erg sterk naar voren. Hij wist precies wat ik wilde en denkt graag met je mee. Dank je wel Martijn, ik ben erg blij met mijn website!

Sabine de Rooij

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?